Vardag

07.40. Sitter på tunnelbanan (Enskede Gård). Funderar över morgonrutiner……… Egentligen borde man ha tre badrum och två kök…….. Beatles i öronen, de håller med råge fortfarande………. Gullmarsplan. Även om det är skönt med vinter när det är vinter (i kalendern) ska det bli skönt när man kan åka Vespa igen. Passande med Rickfors Vingar i öronen. Himla bra konsert på Grönan den där sommarkvällen för massor av år sedan…………….. Medis. Massor av människor. Massor av olika tankar, men säkert ändå inte så stor skillnad ändå…………………. Å katten, Melodifestival igen. Samma uppblåsning. Samma skitlåtar. Beatles är (eller var) jäkligt bra……….. Slussen. Straxt dags att gå av och promenera några minuter till jobbet. Har ett jädra bra och kul jobb. Synd om de som inte har det……………………..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.