Gothia Cup

Jaha, så sitter man på Centralen och väntar på att åka iväg. Sofia har just gått med sitt lag till Gothiatåget. Själv åker jag om en dryg timma. Minns känslan i kroppen man hade för två år sedan när vi var i Piteå med grabbarna.

Ska bli jäkligt kul att döma i världens största ungdomsturnering.

Författare: arnefred

Jag är en medelåldres (så gammalt det lät!) grabb (så ja!) som är aktiv med ganska mycket (nu börjar det likna något). Gillar att skriva, men tiden räcker inte alltid till. Aktiv som fotbollsdomare (långt ner i seriesystemet), hobbypolitiker (ledamot i Farsta Stadsdelsnämnd och vice ordförande i sociala delegationen i Farsta) och dessutom ordförande i domarkommittén inom Stockholms Fotbollförbund. Arbetar gör jag, som IT-arkitekt och IT-strateg inom Stockholms stad. Gillar det mesta, men ogillar dumhet och all form av fanatism!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.