Livet

Idag, eller snarare den senaste tiden, har jag mer eller mindre tvingats till lite eftertanke. Det finns så mycket som man tar för självklart. Man planerar fixar kör på i 180 utan att tänka på varför. Man ställer till ett himla liv för att det ska byggas på ett visst sätt. Eller att mitt lag vunnit eller förlorat. Eller att jag missade just den där T-banan, nu måste jag vänta i hela 4 minuter på nästa!

I min närhet har jag de senaste veckorna sett både yttersta sorg, men samtidigt yttersta glädje. Det är lite omtumlande. Men det är ju livet! Livet ÄR omtumlande. Livet ÄR som en sinuskurva. Glädje och sorg på en och samma gång. Fascinerade! Lite läskigt, eller inte.

Nu ska jag sova på saken och vara lite tydligare längre fram. God natt, sov gott livet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.