Journalister

Fy katten för de som kallar sig journalister, men inte kollar upp sina uppgifter ordentligt. Nu går drevet efter Enskede IK av en enda anledning. Bosse Ringholm. Man skiter fullständigt i att klubben är en av sveriges största klubbar med över 2000 aktiva barn och ungdomar.
 
Det som kanske eventuellt har hänt skulle ha inträffat för flera år sedan. De idag aktiva i klubben har inget med det att göra, ändå får vi som idag är aktiva i klubben ta e massa skit. Fy.

Författare: arnefred

Jag är en medelåldres (så gammalt det lät!) grabb (så ja!) som är aktiv med ganska mycket (nu börjar det likna något). Gillar att skriva, men tiden räcker inte alltid till. Aktiv som fotbollsdomare (långt ner i seriesystemet), hobbypolitiker (ledamot i Farsta Stadsdelsnämnd och vice ordförande i sociala delegationen i Farsta) och dessutom ordförande i domarkommittén inom Stockholms Fotbollförbund. Arbetar gör jag, som IT-arkitekt och IT-strateg inom Stockholms stad. Gillar det mesta, men ogillar dumhet och all form av fanatism!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.